Hur?

Hejsan!

Jag undrar vad ni tycker att jag kan göra för att få denna blogg att bli mer interessant?

Kommentera och säg vad du tycker!

Plupp!

Godkväll!

Mina kläder i garderoben ploppar ut igen! Och ändå så vill jag bara ha mer...
Skall ta och gör amig i ordning för sängen nu. Tänkte tjyva lite glass eller ngt från frysen... Kanske med lite strössel. Gött! Eller så får det bli en macka. Tråksmörgås... Vi får se helt enkelt om jag känner mig på tjyvaktigt humör eller inte.

Skämt åsido. Jag börjar bli deprimerad igen. Vet inte alls vad jag vill ha i present! Det känns så onödigt på nå vis. Jag vill ha en massa grejor men om jag önskar mig dom och får dom så känns det som att jag inte kommer att bli glad. Det är superjobbigt. T ex, jag vill ha en systemkamera men om jag skulle få den så skulle jag inte bli glad! Jag är ju helt skruvad i huvudet! Det känns som att jag på ett sätt inte vill ha något som kan köpas för pengar.. det är något annat som jag inte har listat ut ännu... Och det känns inge bra! Jag vill ju ha alla dessa grejor men... Usch!
 Jag sitter och övertalar mig själv att jag inte ska bli glad av en dum systemkamera! Nu är ju jag dum! Jag är nog bara trött... Så nu ska jag lägga mig och drömma om alla saker jag vill ha. Så meddelar jag när jag har kommigt på något!

//Middan

Lite surt...

Hej.

Ja alltså... jag vet att det inte är en populär blogg... och att det mest bara är folk som jag känner IRL som läser den... men, det skulle vara kul att få någon kommentar då & då. Bara så jag vet att ni finns.
Det känns som att jag har världens tråkigaste blogg här! Ingen säger något om vad som är bra eller dåligt så jag står bara och stampar på samma ställe hela tiden. Och visst vill man utvecklas?

Kort och onödigt inlägg...

//Middan

No name...

Hejsan!

Första dagen på skolan idag. Skönt att få vara social igen! Annat så är det inte så mkt att säga om det...

Efter skolan dock så var jag och Julia in till Birsta. Jag köpte en av de saker jag ville ha i inlägget tidigare! Men det blev även andra grejor. Så totalt så köpte jag: Tröja från Monki, Skjorta från cubus, Linne från H&M och en kjol från Gina tricot! Nöjd med mina köp vart jag! Oh jag köpte en cola för att hålla energin uppe ochså!

Nu måste jag börja packa väskan inför imorrn. Jag och Julia ska hålla i en egen lektion i idrott. Vi får se hur det går. Vi hade planerat att först ha fotboll som uppvärmning sedan passningar (softboll) efter det en mach i Softboll. Till sist lite streching. Jag får ju inte vara med på gympan pga min medicin. Tydligen så kan man få hjärtproblem om man äter en antinbiotika kur och anstränger sig... Läskigt! Jag vill inte dö. Men endå så säger min lärare att jag ska vara ombytt (även fast jag leder lektionen) bara för att "visa". Tydligen ska jag inspirera de andra "små" eleverna!
Men det blir säkert kul tror jag. Hoppas jag iallafall...

Som sagt så måste jag packa väskan nu.

//Middan

Here I come!

Godmorgon!

Nu är jag i stort sett klar och ska bara på med strumporna, sedan blir det skola! Syslöjd är första lektionen. JAg funderar på att sticka en halsduk för det känns som att det inte alls behövs... haha.
Efter skolan så ska jag och Julia in till birsta och införskaffa lite kläder. Kanske blir det ett par skor? Who knows...

Nu måste jag kila! Mer inlägg kommer senare idag!

//Middan

Pain(t)...

Hejsan!

Idag har jag som sagt varit hos doktorn. Hon var positiv! Ingen spruta behövdes stickas in. Yay! Men det tog tid! Vi väntade i över en timme för att få komma in. Men så är det på sjukhus... Kom hem vid elva tiden. Var vid sjukhuset kl 9. Som sagt... dom gillar att låta dig vänta!

Nu sitter jag hemma här och målar lite. Dock så har jag jätteont i armen och ryggen. Vaknade inatt vid halv 3 tiden av ryggont. Såå jag gick och värmde värmekudden och la den över ryggen och det var suuuperskönt! Den som uppfann värmekudden var ett geni. Tackar för den gåvan. Haha!

Imorrn blir det skola! Ganska skönt, men jag har missat så mycket nu. Jag vill bara sitta hemma och göra skolarbetet här istället... Men man får ju inte som man vill hela tiden.

Slänger kanske in ett inlägg senare idag.

//Middan

Inte kul...

Godkväll.

Jag har just tagit mina sista piller för idag och är glad för det. Men jag måste säga det att det är inte kul att vara sjuk! Jag vill ut och fota! Men det kanske händer på tisdag. På onsdag så ska jag och Julia förhoppningsvis in till birsta och shoppa lite. Jag vill köpa nya kläder! Jag blir så frustrerad på min garderob. Den är liten och alla kläder i den håller på att ploppa ut! Det går inte ens att stänga dörren på den haha! Jag får väll be någon hjälpa mig att bestämma vad jag ska behålla och vad som skall slängas.
Jag såg ju dessa underbara strumpbyxor från Pierre Robert. Ett par är röda och ett par är blåa. Jag vet fortfarande inte priset på dem men om dom är "billiga" så köper jag dom! Vill helst ha ett par orange/gula strumpbyxor men hittade inget...

Jag mår bättre idag och ska sätta igång en film. Imorrn blir det sjukhuset igen... Ser inte fram emot det! Som sagt så ska dom in med nålar och skit in i munnen på mig. Och innan dess ska jag få i mig mina piller ochså! Men allting är över om 7 dagar. Jag får helt enkelt hålla ut!

Godnatt allihopa!

//Middan

Free Fallin'

Hejsan igen!


John Mayer - Free Fallin'

Sitter här hemma och försöker att pilla ihop den nya designen! Det ser ut att bli bra iallafall. Men den är bara tillfällig tills jag blir klar med min bild.  Dock funderar jag på att ta lite foton här inne i värmen där man inte blir sjuk igen... Så om det blir något av det får ni veta senare. För jag kommer troligtvis att lägga in nått till inlägg idag.

Jag bad mamma köpa hem lite Cookies som jag kan äta. Eller jag sitter väll mer och knaprar på att jag stoppar i munnen till de går i tusen bitar just nu. Om jag sväljer något större än 1 cm så protesterar min hals och det vill jag ju inte ska hända! 

Min katt ligger fortfarande här bredvid mig. Hon låg och väntade på mig imorse när jag kom tillbaka till datorn efter mina dagliga tabletter. Hon är så söt! Jag får väll ge henne marsage i gengäld... Någon som kan en bra kattmasage? hm... får väll bli mellan hennes "tår" som valigt då.

Lyssna på låten, den är bra.

//Middan


Så nära!

Hej igen!

Jag insåg just att...

Jag vet inte ens vad jag vill ha! OMG... Jag måste andas....  Nu e jag bara glad att jag inte behöver ta mina medeciner på min födelsedag! Glad jag blev!
Inte långt kvar tills tårta...
Kort och onödigt inlägg... jag vet....

//Middan


Working on something....

Goddag allihopa!

Jag sitter och målar på en liten bild i Photoshop och om den gör som jag vill så blir den säkert jättefin!
Jag började på den för ett tag sedan men ska göra om den. Bara så att jag får en bättre start. Den kommer förhoppningsvis komma upp på någon header i framtiden! Så vi får hoppas att den blir bra!

Jag mår mycket bättre i halsen idag iallafall! Och kommer nog till skolan på tisdag eftersom jag ska göra ett besök på sjukhuset på måndag morgon, och dom måste bedöva halsen så jag kan typ inte prata efter det. Och det funkar ju inte att inte prata i skolan. Dessutom lär det ta skitlångtid på sjukhuset. Dom verkar gilla att man väntar där...
Men jag måste fundera ut ett sätt att få hem mina skolböcker. Vi hade läxa tills på tisdag och jag har inte tagit hem den eftersom jag bara var på skolan 1 dag under hela förra veckan.

Snart kommer nya designen upp iallafall! Kanske senare idag eller imorrn.

//Middan

Transformers

God kväll!

Jag sitter o glor på transformers just nu på 4:an. Och det är en jäkligt bra film måste jag bara säga! Jag gillar den. Perfekt när man är sjuk, haha.
Och jag blockerade tv:n i sidled just alldeles nyss då mamma fällde följande kommentar:
- Skönt att vara sjuk ibland va?
Jag förstod inte vad hon menade så hon sa:
- Ja, man blir minde.
Så det var lite skönt att höra! Jag har alltså blivigt lite smalare av att gå hungrig i 3 dagar. Kanske något man borde göra oftare? Nejdå, inte ska man väll göra det. Ska man gå ner i vikt på rätt sätt ska man äta o träna. Och det är jag för lat för. Haha!
Jag får njuta så länge det varar helt enkelt.
Nu skall jag återgå till filmen! 
Godnatt allihopa.

//Middan 


Work In Progress?...

Hejsan på er!

Jag ska snart ta piller som skall göra mig frisk inom 10 dagar!
Och jag tänkte passa på att berätta att jag håller på med en ny header. Den kanske inte blir den bästa men jag har lessnat så på den jag har nu.
Den nya har temat blått. Ni lär märka det när den kommer upp. Hehe.
Det är även en bild på mig i headern! Men jag har liksom fastnat med den... Jag har bara två bilder hittills så jag måste försöka trycka dit några till!
Men men... Nu ska tabletterna tas och sedan blir det kallt i halsen av lite mysig vaniljglass!

//Middan

Halsböld?...

Hejsan på er friskisar!

Nu har jag varit sjuk i en vecka (sedan i fredags). Och jag vet fortfarande inte vad det är för fel men dom misstänker halsböld!
Det låter läskigt och det är läskigt! Jag var på sjukhuset igår då, och det dom gjorde var att först bedöva halsen (innifrån) och sedan försöka "suga ur" var från bölden. Dom stoppade in en spruta in i munnen och stack till! Och jag är nål-rädd och fick panik. Det var pinsamt men jag klarade det. jag menar kom igen! Om du var nål-rädd skulle väll du ochså bli ganska skärrad ifall dom kom med en 5cm lång nål som dom ska sticka in i halsen på dig och sa att "det gör inte ont"? Men jag lever ju iallafall.
Fick tabletter som heter "Ery-Max". Det är 2 tabletter som ska tas 2 gånger om dagen. Usch! Jag gillar inte tabletter men hellre det än flytande!
Men jag mår bättre nu efter 4st tabletter iallafall. Och vi får hoppas att det blir ännu bättre!
Jag ska tillbaka till sjukhuset på måndag och då ska dom försöka få ut lite var eftersom det inte hade bildats när jag var där igår. Åh! hjälp jag vill inte ha den sprutan i munnen igen!

Jag är jättehungrig! Kan inte äta någonting! Inte ens dricka vatten. Det gör för ont. Men ska ändå försöka pilla i mig lite köttsoppa till middag idag. Men vi får se om jag överlever tills dess... Min katt sitter troget vid min sida och väntar tills jag ska bli frisk den sötnosen!

Nu ska jag försöka hitta någon film som jag vill se och krypa ner i soffan. För att ligga ner is PAIN!
Aja, skulle gärna byta plats med någon frisk just nu men vi vet alla att det inte är möjligt *suck*. Jag får väll fortsätta att vara sjuk och tycka synd om mig själv ett tag till....

//Middan

 


Skor, skor och åter skor....

Hejsan allihopa!

SJuk idag igen då. Vill se film men vet dock inte vilken film jag ska se. Skrev igår att jag skulle köpa kängor och jag har hittat ett par stycken nu då.

Kommentera och skriv vilken sko du tycker att jag borde köpa.
//middan


Things I wish I had...

Hejsan allihopa!

Fortfarande lika sjuk idag och det ser inte ut att bli bättre. Tog en strepsil som skulle ha börjat verka men som vanligt, nej...

Satt o klickade fram mig på internet och såg dessa fina saker som man kanske ska köpa? Dock inte allt men några saker kanske? Ska även köpa kängor men har inte bestämt vilka än :3

Så vad tycks? Hiss eller Diss?
Lämna en kommentar och säg vad du tycker!
//Middan


Sjukling...

Hejsan.

Sitter här hemma och är sjuk. Inte kul! Vet inte om det kanske är halsfluss, hoppas inte.  Har ont i halsen och feber. Började känna mig dålig igår (lördag) så jag kommer nog inte till skolan imorrn. Och mår jag lika dåligt imorgon så går jag nog inte i skolan på tisdag heller...
kollar på Valvakan nu, det ser ut som att alliansen leder just nu iallafall & dom stiger hela tiden. Och personligen tycker jag att det är bra! 

Äter lite paj, iallafall så mycket jag kan få i mig. Det gör så ont i halsen så jag vill bara sova igenom denna jobbiga förkylning eller vad det nu är. Kanske man skulle ha haft en sådan Click-kontroll som gör att man kan spola över det man inte vill uppleva!

Godnatt gott folk!



I´m still standing

Ja då har man varit ute och fotat då! Och skönt var det med frisk luft. Här är några bilder...




Äntligen börjar hösten komma!


Fast and Happy?...

Hejsan svejsan...

Ja nu blir detta bara ett snabbt inlägg. Ska ut och fota, resultatet får ni kanske se senare idag!
Bra humör idag igen. Fast vet inte hur jag ska ha håret! Skandal...Nej skojja... får nog bli hästsvans eller kanske fläta! Oh ja fläta får det bli :)

Håll utkik efter inlägg senare idag!

//middan

Most wonderful...

Hejsan!

Idag är jag på strålande humör!! Perfekt lördag (är det va?) idag.
Dagen börjar med det bästa uppvaknandet jag vet, med andra ord: radion är på vär jag vaknar. Sedan var frukosten fint uppställd på matbordet i köket och familjen åt en härlig frukost tillsammans.
Efter det så bäddade jag sängen och slog mig sedan ner framför datorn och började....måla! Det kändes jättemysigt ^^
Mina föräldrar bestämde sig sedan för att åka in på ikea och införskaffa ett sidbord till vardagsrummet. Medans dom var borta så kröp jag ner i soffan och kollade på "Percy Jackson and the lightning theif".
Sedan kom dom hem ungefär när filmen gick mot sitt slut, och de berättade vad vi skulle äta: oxfile provencale! Som bara råkar vara min favoriträtt!

Iallafall, jag har haft en strålande dag idag! och har det fortfarande, hehe. Eller nja nästan, jag är lite hungrig om ni förstår vad jag menar? ;)

Kanske kommer det ett till inlägg senare ikväll så håll utkik! <'3

//middan


Under Preasure

Hejsan små människor!

Sitter och dricker kaffe nu, funderar på vilken film jag ska se... några förslag?
Nu kom det gäster oxå... *suck* nej då ^^ visst är det väl kul med besök va? ;)
Fast släktträffar kan ju vara lite konstiga. Då sitter man där och plötsligt blir det helt tyst för man har inget gemensamt med varandra och plötsligt reser sig någon på sig för att gå på toaletten, eller något liknande, och så ska man börja prata igen... haha. Inte är det väl så?
Men det jobbiga med släktträffar är just det att man inte vet något om varrandra. Man träffas egentligen bara för att det är något man måste göra enlgt tradition känns det som för mig iallafall. Visst det kan vara mysigt på jul och sånt men inte bara allmäna mysko släktträffar utan någon egentlig anledning. Eller vad tycker ni?

Det var egentligen inte vad jag tänkte skriva om. Så "back to subject".
Jag har hittat en jättefin systemkamera som jag funderar på att spara ihop till. Men grejen är det att det finns ju så mycket att välja på! Det jag har fått syn på är en "Canon EOS 1000d" så om ni har något att säga om den, gör det då. Och en annan lite dyrare är en "Nikon D40" eller en "Nikon D90". Googla dom och säg vad ni tycker. Har fått höra att den Canon jag kollat på är lite plastig och så (har bara kollat på internet). Men jag vill ju helst veta vad ni tycker. :)

Försöker även hitta lite fina bilder i min fina dator att ha till den nya desigen! Får nog ge mig ut och fota någon dag tror jag, har lite brist på foton... Men jag har ju många målade bilder, kanske borde man ta en sådan? o.O

Jag har faktiskt blivigt lite interesserad av valet detta år och jag måste bara säga att jag tål inte Mona Sahlin! Jag kan faktiskt inte se socialdemokraterna, jag ser bara mona och hennes "Vi kan inte vänta". Jag vet inte vad det är som jag inte gillar, det bara är så. Så jag har väldigt svårt för Socialdemokraterna bara därför. Det finns säkert jättemånga där ute som älskar henne men det gör inte jag.
Jag vet inte riktigt vilka som jag hoppas vinner valet. Jag menar vi har det ju bra nu som det är eller hur? Men kan det bli bättre så vill man ju det, men hur ska man egentligen kunna veta vilka som är det bättre valet?
Man önskar ju att dom kunde ha ett "mittenparti" som har det bästa från båda sidorna, men då är det ju ett problem: Alla tycker olika! Det finns nästan ingen som tycker och tänker likadant så det blir ju egentligen aldrig 100% rätt. Kanske för någon men inte för de flesta. Och då blir det ju svårt att ta "det bästa" från båda sidorna eller hur?
Usch vad stressad jag blir av det >.<'

Nåja, Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på någon mysig film! Om någon timme eller så.
Ska kolla på Terminator senare ikväll! Eller för mer exakt tid så börjar det 23.00. Det är bara första filmen som är bra ju! Dom två andra är jättedåliga tycker jag. Men alla får ju bilda sin egen uppfattning.
För er som inte sett ettan, se den ikväll ;)

Bye loved ones :*
"I´ll be back!"


I don´t remember...

Hejsan! Fina bilder förut va? ;)

Oj herregud! jag glömde helt bort vad jag skulle skriva... Jag vet att det va något.. hm..
Typiskt mig, haha.

Aja, the show must go on... 
Sitter och kollar på Idol nu iallafall... säsongspremiär för mig eftersom jag missat de två första programmen.
Dom är i Göteborg detta avsnitt så jag ska väll sätta mig och glo på TV:n nu...

Sweet dreams everybody!
//Middan


Finally!

Ja till sist kom lite bilder iallafall då! Yay! :)






//Middan


Oj då!

Ja det blev visst inget mer inlägg igår... Detta på grund av att min dator hackade och stängde av internet hela tiden! :(

Men så kan det gå. Filmen igår (eclipse) var över mina förväntningar faktiskt. Mycket bättre än dom andra två, dels för att Bella inte var lika deprimerad som i de andra två filmerna. Jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag längtar tills 4:an kommer ut på bio. Hoppas den blir bra....

Foton kommer det mera av snart, ska bara fixa till dom lite ;D

oj jo! Det kommer nog upp en ny mer höstigare design snart!

// middan

Kollar på ....

Yepp, hejsan allihopa :)

Sitter och kollar på The twilight saga Eclipse just nu. Har kommit ca 10 minuter in i filmen. Och hittills verkar den bra. Men True blood är helt klart mycket bättre än vad Twilight och Vampire Daires är!


Vilken vampyr-serie tycker ni är bäst?

God morgon!

Hejsan...

Har precis klivigt upp så jag är väl en aning trött.
Ska äta frukost och sådant nu :)
Fullkornssmörgås med gurka på tillsammans med ett glas mjölk det är gött det!!

OJ, kollade nyss ut och vad finns där?! Jo, en massa dimma. Hoppas att jag inte går vilse på vägen till skolan...
Idag har jag: SO, Lunch, Idrott, Matte. Kul va? Skulle inte tro det....

Kommer upp lite foton idag igen så håll utkik!
//Middan


Dagens Fråga


Okej vad tycker ni. Satt och lysnade på soundtracket till Dreamgirls tidigare idag och började undra vilket version av låten "One night only" som ni tycker är bäst?

Om ni inte har hört dom så lyssna på dessa:


Disco Version - One night only

(hittade bara live på orginalet,tyvärr)
Original version -One night only 



Nu ska jag göra ngt annat. Skriver mer imörrn!
Sweet dreams!!!


Foton

Yes här har vi lite bilder som lovat! Togs på en friluftsdag vi hade för någon vecka sedan. Ganska kul, om man bortser från allt kaos...

Fotograf: Middan    Model: Julia
Copyright!


Så snabbt gick det...

Ja så snabbt gick det innan jag blev less på designen XD nu ska jag göra en ny som jag ska jobba mer på och som jag faktiskt vill ha!
Jag verkar aldrig bli nöjd...
Designen ser kanske bättre ut när jag får dit lite mer inlägg, kanske. Hoppas.

Fick reda på idag att jag börjar kl,10.50 imorrn! Jippe säger jag bara.
Undrar när jag ska ställa klockan.... Kommer säkert vakna vid 08.00 bara för att.

Bloggar mer sedan efter maten! Kort inlägg jag vet men jag skriver mer i nästa + lite bilder.

Spagetti & Köttfärsås Here I come!


Bloggens första inlägg!

Jepp jepp!

Då ska jag försöka blogga här då (igen)!. Förra gången gick det inge bra och inte förr förra gången heller så det får väll bli tredje gången gillt eller? o.O Man får ju hoppas :)

Aja, tidigare idag så var Julia här och vi bakade små härliga kladdkademuffins!

 

Visst ser dom väll smarriga ut?!
Hur som helst, när hon gick så bestämde jag mig för att börja koda min bloggdesign och det tog ett tag men det var väll värt det? Jag blev nyss "klar" med den, det är fortfarande saker som jag inte är helt nöjd med men kan man egentligen vara 100% nöjd med någonting här i livet? Hehe nu börjar jag bli djup här xP

Så kommer vi till denna punkt då jag sitter här och skriver.
Håller på med min musikläxa som ska in imorgon , hehe, och jag kan väll erkänna att det inte går sådär jättebra.
Har alltså fått i uppgift att välja "en låt som tilltalar dig och som du tycker är bra." Det är SVÅRT!  Men jag har valt en låt! Nu ska jag bara motivera mitt val (den jobbiga biten). Så jag måste nog sluta skriva här om jag ska kunna komma igång med läxan igen *suck*.

Ska sedan hoppa in i duchen och sedan lägga mig och läsa "Sömnlös" av Stephen King (ska ha läst 122 tills på torsdag JIPPIE!) med en muffin och ett glas mjölk i handen.

Godnatt Gott Folk <'3 Sweet dreams...

RSS 2.0