Halloween

Happy Halloween allihopa!

Man har börjat skymta små monster här utanför men ännu har ingen vågat sig ända fram. Jag tänker heller inte öppna dörren för dem. Aldrig att jag tänker dela med mig av mitt eget godis! Haha. Nej då. Men jag tänker faktiskt inte öppna. Jag ska krypa ner i soffan senare (hoppas jag) och kolla på "Underworld" som jag införskaffade till min DVD samling häromdagen. Underworld och Cubic(Equilibrum) får det bli! Och så lite godis.

Nu glor jag på travet... Det är så fina hästar där. Om man bara kunde få fota dem. Men då måste jag ut i kylan...med en systemkamera som jag inte har... Så istället sitter man hemma!

Nu ska jag kolla om någon är inne på msn (tror inte det)....
Tänkte även bjuda på en video där jag målar. Fast den är dock ett år gammal. Men den har med halloween att göra så hoppas inte ni har något emot det.


Happy Halloween!!!
//Middan


Good morning!

God morgon

Idag så blir det bara att njuta av att det är helg och att det inte kommer behövas gå upp tidigt på måndag, eller hela veckan, tack vare lovet! Tänka sig så skönt det kommer att bli...

Nu så ska jag fortsätta att pilla lite på designen och äta frukost... Min mage den kurrar!

Jag känner att det blir mindre och mindre inlägg här... Jag får ta och fundera ut något som kan tänkas vara lite roligare för er att läsa! Kanske ska jag försöka måla mer?
Aja, jag kommer nog på något.

//Middan


Ny design!

Godkväll!

Då var den nya designen uppe! Jag måste säga att jag är nöjd! Och att jag inte hinner skriva mer för jag måste lägga in rena kläder i garderoben och sedan glo på film. Men kommentera den gärna!

Godnatt Bloggen!
//Middan


Johanna

Hejsan!

Tänkte lägga upp en bild jag fotade på johanna med min lilla digitalkamera. Den är såklart redigerad! Hehe, kanske lite överredigerad. Men jag hoppas att det inte gör något. Lekte lite med färger och exprimenterade med nya metoder.


Vad tycks? Lämna kommentar här nedan!

Bilden kommer troligtvis att finnas med på min nya bloggdesign! Jag sitter och jobbar för fullt med och hoppas att den blir klar inom kort!

För övrigt så har jag nu lov! I en vecka. Men det duger fint det. Sovmorgon hela veckan. Jag kan mara beskriva den som härligt!

//Middan


Oaktivt...

Hejsan!

Ja då har man hört från vissa personer att man är oaktiv och då måste man ju gjöra något åt det!
Så jag tänkte informera ni få personer som faktiskt läser denna blogg att igår så landade Mozilla Firefox på min dator! Detta eftersom jag inte kan läsa alla bloggar om de är kodade i Firefox. Och jag måste ju kunna läsa dem annars vet bara gud vad jag ska ta mig till!

Haha, skämt åsido.
Jag håller faktiskt på med en ny bloggdesign som förhoppningsvis ska göra mig mer motiverad i att kludda ner lite inlägg här på lillbloggen!

//Middan

A bit of a bunch of pic´s!

Hejsan! Här här tre bilder som jag tog nere i Sveriges huvudstad Stockholm!!
I hope u like them! hehe...



//Middan


Not at home

Hellu!

Jag har det kul här i stockholm! Dock kan jag ej lägga upp alla bilder som jag har tagit eftersom jag inte sitter vid min egen dator. Och så har jag ej fotat klart än! Men så fort jag kommer hem på söndag så lovar jag att jag berättar om allt jag varit med om, vad jag har köpt och allt annat! Med bilder ofc!

Men nu så sitter jag och redigerar bilder på min bärbara dator där det inte finns internet *snyft*. Men som sagt. Imorrn så berättar jag allt.

//middan

Train

Hejsan!

Sitter nu på tåget som ska till stockholm. Det anländer om ca 1 timme, kanske lite mindre...
Jag har iallafall inte bivit åksjuk! Vilket är bra. Dock kanske jag åt en för mycket av bullarna som mamma köpte till mig... Men man lär sig av sina misstag, eller hur?

Jag fick en superfin väska idag av Julia! Den har jag såklart med mig. I den har jag datorn och ablarna till den. Bild kommer sedan... Förhoppningsvis kommer även lite andra bilder också!

Nu måste jag börja packa ihop känner jag... Även om det är mycket tid kvar så blir jag stressad. För jag gillar inte att plocka ihop i sista minuten... Hehe. Men ofta gör jag det endå! Särskilt om det gäller att städa rummet...

//Middan

Don´t Stop me now!

Godkväll!

Idag så fick jag en superb förtidig födelsedagspresent!
Nämligen en.....ny mobil! haha. En rosa söt liten sak.

Är den inte fin?!

Jag tyckte att det var så kul när jag la in lite musik i den. Min förra mobil (som var ca 3 år gammal) rymde ca 5-10 låtar, på denna nya rosa så har jag hittills bara lagt in 57 st låtar. Och det finns fortfarande plats över.
Är det inte lustigt hur saker ändras?

Imorgon efter skolan så ska jag direkt in till stan för att hinna med tåget till Stockholm. Oh vad man längtar! Man säger ju inte nej till en dag ledigt från skolan heller. Eller?
Kul jag var där som rimmade!
Min katt verkar då förstå att vi ska bort. Hon jamar som om världen skulle gå under. Det gör hon alltid när hon får syn på mer än 1 resväska. Stackars liten! Jag kommer att sakna henne jätte mycket! Stackars mig... Haha.

Jag vet inte om det kommer att finnas internet dit jag ska. Vi får se. Men jag gör ett blogginlägg nu och ett eller flera från tåget på väg dit. Sedan kanske när jag är där (beror på internetanslutning). Och sedan på väg hem såklart!
Jag tar med mig min lilla kamera också! Så förhoppningsvis så får ni se lite fina bilder ifrån storstaden.

Nu skall jag fortsätta att packa och städa rummet och dusha...*suck*...
//Middan


The show must go on

Tjohej!

Ikväll är det premiär på serien Desperate Housewifes på 5:an. Skall ni se det? :3
Så jag bad pappa köpa lite pringles men han tjata bara på om att det inte är chips utan pressad potatismos. So what? Dom e ju sååå goda! Så han köper vanliga saltade chips istället. Men det är inte helt fel det heller!
Och sedan blir det god Biffcurry med ris, paprikasallad och purjolök. Supergott!

Imorrn måste jag lämna in ledighetslappen. Har ingen aning om vart man kan tänkas ha med sig till stockholm. Vad ska jag ha med mig för kläder menar jag. Jag ska vara borta i 3 nätter. Så det blir ca 4 dagar. Alltså 4 olika outfits. Jag får nog sitta o pyssla med detta ett tag.
Och jag vet inte alls hur jag ska klara 4 dagar utan min ritplatta och externa hårddisk! Datorn ska jag naturligtvis ha med mig så att jag kan uppdatera här lite. Men ritplattan *snyft*... 

Och jag skulle ju ha haft ett SO-prov idag. Men det blev inställt eftersom min lärare är borta. Har ingen aning om vart han är.
På min skola, eller iallafall i min klass, så får vi bristfällig information tycker jag. Men vad ska man göra? Jag kommer ihåg att i 4:an så ville vi ha klockor i  omklädningsrummet. Och vi har det fortfarande inte! Så jag tror inte att dom riktigt bryr sig om oss... Eller jo det är klart dom gör, men det är dåligt att dom inte lyssnar hela tiden! (Och med dom menar jag t ex lärarna)

//Middan


Skolan väntar...

Godmorgon!

Skolan om ett tag då. Börjar kl 09.25 med syslöjd. Som sagt så stickar jag en halsduk men rak blir den då inte! Men men, det är min första stickning ever! Så vad ska man förvänta sig?

Idag har jag idrott och so-prov. Så jag måste börja packa o plugga!

//Middan

I want it all

Hejsan!

Aaah! Vad skönt att designen äntligen börjar ta form. Haha! Jag måste bara säga det att det roligaste med att ha blogg, det är att få koda och designa! Det är hur kul som helst! Jag vet att många där ute tycker att jag är helt sjuk i huvudet när jag säger det, med tanke på alla dessa koder som ska hit och dit, men det är det jag tycker är det roligaste! Att få exprimentera och se vad den koden gör och vad händer om jag ändrar lite här?
Hehe...

På Torsdag ska jag tydligen ner till stockholm så jag måste ansöka om ledighet från skolan. Men det ska väll inte bli några problem hoppas jag! Ska hälsa på några vänner till familjen och sedan på fredag så skall vi in till stan i stockholm för att do some shopping! Men tyvärr så har jag bara ca 400kr kvar. Jag får snåla lite... Jag kanske inte köper något alls? Vem vet...
Jag fyller år om exakt en vecka nu, så man kanske borde gå och peka på saker och säga "det vill jag ha!"? Hehe nej då skulle jag ju vara elak. För det är jag ju inte redan...*host* Jag är faktiskt bara elak när jag vill vara det. Vilket är om jag är arg eller bara för att det kan vara kul att vara lite elak ibland! haha. En dag skall jag härska över världen!!!
Skämt åsido...

Jag vill ha en kamera i present, men funderar på att önska mig den i julklapp istället. Eftersom jag tror jag är mer "bestämd", om man säger så, på vad jag faktikt vill ha och vad jag blir glad över...

Aja, nu ska jag sätta mig och sticka lite på halsduken!
//Middan

New

Hejsan!

Nu är äntligen en del av den nya designen på plats! Känns skönt att få bort den förra måste jag säga!
Har fortfarande lite grann kvar att göra på menyn. Men det ska nog gå fort!

Igår satt jag uppe o lyssna på lite musik och hittade en låt. Denna låt var mina föräldrar tvugna att spela för mig ,när jag bara var en liten bebis, för att jag skulle kunna somna! Är inte det lite häftig?


Coolio - Gangsta's paradise

Än idag tycker jag att den är bra och mysig att lyssna på faktiskt.

Följ min blogg med bloglovin
//Middan


Yesterday

Hejsan!

Jag känner verkligen att jag borde skriva något. Jag vill skriva något. Men jag vet bara inte vad...
Så jag "börjar" med en bild!


Jepp jag har börjat på en halsduk! Som jag troligtvis ej kommer att använda...
Den är väldigt tunn så jag måste göra den suuperlång för att den skall bli mysig. Men det är min allra första stickning i mitt liv och jag tror det kommer att gå ganska bra när jag väl har lärt mig.
Jag har kommigt ca 20cm på den. Några timmar till, sedan har jag en färdig halsduk!
Eller kanske jättemånga timmar till...
Halsduken fick mig att tänka på hur mycket jag vill ha en "Quick Knit-form". Det verkar jättebra! Så jag ska nog lägga till det till min önskelista. Vilket gör så att jag totalt har två saker uppprickade. Quick Knit och en tårta!
Det är nog det jag längtar mest till på födelsedagen. En mysig klassisk tårta med non stop på!

Senare ikväll blir det sticknig,godis,läsk och troja! Jag och Julia såg en bit på den igår när jag sov över. Och på något vis så verkar jag alltid stanna på samma ställe i filmen! Jag har alltså aldrig sett hela. Bara typ en halvtimme kanske? Så jag får bryta den vanan ikväll! Men nu ska jag hitta något annat att måla.

//Middan


Painting

Hejsan!

Nu har jag gjort en bild som jag är rätt så stolt över! Bilden föreställer Judit Weegar från Visystrar.blogspot.com.

//Middan


RSS 2.0