Harry Potter



Detta är vad jag målar på just nu. Lååångt ifrån klar men vad tycker ni hittills?
Den blir kanske bra när den är klar.... Vi får se.

//Middan


Hej mitt vinterland


Canon EOS 1000D | Canon 18-55mm objektiv


Snöigt värre idag igen. Så otroligt kallt att man inte ens vill sätta stortån utanför dörren.
Sitter här hemma i mitt varma lilla rum och försöker inse att jag måste städa rummet... Och det ser just nu ut som om 3 atombomber har landat här inne. Så jag tänkte ta fram en stor svart påse och rensa rummet! Då kanske det blir an aning bättre ordning....

Jag håller på att skapa en ny blogg. Jepp en ny. Inte helt nöjd med denna blog så jag bestämmer mig för att byta. Men oroa er icke min vänner! Ska försöka lägga upp mer inlägg och bilder i den kommande bloggen! Adressen till den får ni när jag är klar med design och sådant.

//Middan


Pics and Presents


Canon EOS 1000D | Canon 18-55mm objektiv

Hellu bloggen!

Efter en god julafto med goda måltider är jag nu hemma igen. Tyvärr så blev jag och min familj tvungen att åka hem tidigare p.g.a. ovädret som skall komma. Men den tid jag hade med min släkt var otroligt trevligt enligt mig.
På julklapps-utdelningen så fick jag bland annat lite pengar, fina fotoramar, böcker och en kameraväska m tillbehör till min sproilans nya Canon EOS 1000D (som jag även fick i julklapp).
Superglad är jag nu!

Även de julklappar jag gav bort blev uppskattade vilket var otroligt trevligt. Bilderna ovan ska föreställa min kusin Emelie, Julgranen, lilla brasan och min supersöta kisse.

Vad fick ni i julklapp?

//Middan


Juletider

Godkväll bloggen och dess läsare!

Sitter här vid min varma dator tillsammans med en av mina underbara kusiner (som sitter vid egen dator) och lyssnar på julmusik och kluddar i Photoshop. Och eftersom jag inte har några pengar kvar i min lilla mobil så hälsar jag God Jul till alla mina vänner! Hoppas ni får en lika god och mysig jul som jag kommer att få!

Tänkte visa er bilder från detta vackra ställe men det är svårt att få tag i bilder... Och min kamera har ju naturligtvis bestämt sig för att sluta fungera så då snor man från google! Mohaha...



God jul allesammans, både vänner, familj och läsare!


Så nära, men ändå så långt borta...


Ja snart är det jul! Och bara 4 dagar kvar i skolan! Eller 3 rättare sagt eftersom på tisdag så är det bara slapp dag i mentorsklassrummet.
Idag när jag kom hem så var det bara att skriva klart det sista på gruppuppsatsen. Nu känns det rätt så skönt med alla skoluppgifter inlämnade.

Inte mycket till inlägg men det är något iallafall... Och btw så har jag börjat måla på lilla HP! Kan ni gissa vem HP är? haha, inte så svårt...

God jul på er allihopa!


Vem skall jag måla?


Jag behöver er hjälp. Jag har drabbats av idétorka och det är inte det roligaste kan jag säga er!
Jag vill ha något att måla. Så bästa stället tänkte jag är att be er om förslag. För frågar man föräldrar blir det bara något konstigt och omodernt. Förlåt kära föräldrar. Men det är inget som faller mig i smaken kan man säga.
Som ni kanske förstår så älskar jag att pilla i photohop och jag har nyligen upptäckt hur kul det är att måla människor. Typ porträttliknande bilder. Så om ni har några förslag, vad som helst, så skriver ni dem i en kommentar här nedan. Och vad jag vill att ni skall skriva är förslag på vem jag ska måla. Helst en känd person då eftersom det är enklast att hitta bilder på google då. haha.

Framöver hade jag tänkt ha frågestund. Så förbered er på det och ladda hjärnan med en massa olika frågor. Det kan vara allt från vilka strumpor jag bär till vilket program jag målar med! Men just nu vill jag ha hjälp med vad jag ska måla.

"Remember, Google is your friend"
//Middan


Mer jul

Hejsan bloggen!

Frustrerad över gårdagens utslagning i Idol! Skandal att Olle åkte ur tävlingen. Dessutom är jag frustrerad på att juryn ville att Olle skulle åka och gav honom därför den sämsta låten. Om det skall vara på detta viset så kan vi väll lika gärna låta juryn bestämma alla beslut och ta bort röstningen? *suck*
Personligen tycker jag att Olle och Jay skulle ha gått till final och bort med Minnah! Men man får inte alltid som man vill...

Skönt nu när julen närmar sig. Läängtar tills julafton! Älskar att umgås med släkten och alla paket och glada människor överallt! Love it! Nu har jag faktiskt skrivigt en värdig önskelista ochså. Och etta på den listan är ju såklart en Canon EOS 1000D (med objektiv). Jag designade även listan lite och gav den en tjusig header. Har du skrivigt en önskelista ännu?

Imorrn blir det en härlig julegröt och brunlimpa på morgonen. Och sedan så skall jag titta på min nya favoritfilm, Moulin Rouge! Men tillbaka till juletiderna nu då... Är det inte härligt? Solen skiner mot snön på marken och det blidas härliga iskristaller här och där. Men favoriten är alla jullåtarna! Haha, dom är ju bara för dåliga men det är en charm i låtarna som gör att man bara inte kan motstå att lyssna på dem. Jag har några favoriter men dem tänker jag inte avslöja p.g.a. att dem är lite pinsamma. Dessutom brukar ingen gilla samma musik som jag av någon konstig anledning...*host*
Jag slängde ihop denna lilla bild för ett tag sedan. Personen på bilden är Julia och den är redigerad i Photoshop CS4.

Om den blev så julig vet jag ej.... Satt ändå bara o pillade ihop den på några minuter...

Nu börjar "Så mycket bättre" på 4:an. Idag ska dom hylla Plura tror jag. Ett mycket bra program enligt mig. Värt att se på och mycket underhållande! Ge det en chans och slå på kanal 4.

//Middan


Filmkväll?

Godkväll...

Jag har varit så otroligt trött idag! Ändå så klev jag inte upp förrän vid 11-tiden. Jag var nämligen hemma från skolan idag. Var lite krasslig i halsen och så hade jag varit på akuten halva natten. Suck... Men vad ska man göra? Jag tror nog inte jag missade speciellt mycket idag förutom lilla shoppingrundan som jag skulle varit på med mina kompisar idag. Jag som skulle köpa fina, röda och tjocka sockar till julafton! Jag får ta det någon annan dag. Men jag har faktiskt varit på affären idag. Jag köpte då 3 filmer för 99kr. X-man 1 & 2 och Moulin Rouge. Kanske skall kolla på någon av dem ikväll...

Nåja, Godkäll som sagt...
//Middan


RSS 2.0